ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Sushi Bar(the)-Παγκράτι

Ιαπωνική - Παγκράτι
Sushi Bar(the)-Παγκράτι-1

Η πολυετής πείρα και η εξειδίκευση των sushi masters των εστιατορίων The Sushi Bar, καθιέρωσαν μια ολόκληρη σχολή γύρω από το sushi στην Ελλάδα.

Το μενού περιλαμβάνει 200 διαφορετικά είδη sushi, (maki και nigiri), ένα μενού seasonal και ένα εμπνευσμένο μενού, Break Away Japanese Cuisine.

TakeOut-Με ένα τηλεφώνημα ή επίσκεψή σας σε ένα από τα τρία εστιατόρια TheSushiBar, (Παγκράτι, Γλυφάδα, Νέο Ψυχικό), μπορείτε να παραγγείλετε ότι θέλετε και να τα πάρετε στο σπίτι ή το γραφείο.

Delivery-Μπορείτε να παραγγείλετε τηλεφωνικά, σε όποιο σημείο της Αθήνας βρίσκεστε, (εκτός περιοχής, με την υπηρεσία της προπαραγγελίας), από τις 12:30 έως τις 00:30.

Catering-Τροφοδοσία οποιασδήποτε εκδήλωσης, ανεξαρτήτου μεγέθους. Τα γεύματα προετοιμάζονται στο χώρο σας από την ομάδα των ειδικά εκπαιδευμένων sushi masters ή αν αυτό δεν είναι δυνατό, φτάνουν κοντά σας σε λιγότερο από μια ώρα από τη στιγμή που παρασκευάστηκαν.

Σε όλες τις περιπτώσεις οι ποικιλίες sushi σερβίρονται σε σκεύη «πιστά» στην ιαπωνική αισθητική και συνοδεύονται από τα αντίστοιχα καρυκεύματα, (wasabi, τζίντζερ, σόγια).


Επιστροφή στην αρχή της σελίδας
Για να εισάγεται τα σχόλια σας πρέπει να είστε μέλος του Pamefagito.gr

Αν ΔΕΝ είστε εγγεγραμένοι χρήστες: Εγγραφή Εδώ

Αν είστε ήδη εγγεγραμένοι χρήστες:ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Περιφέρεια: Αττική Κέντρο
Περιοχή: Παγκράτι
Κατηγορία: Ασιατική
Κουζίνα: Ιαπωνική

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση: Πλ. Βαρνάβα,Παγκράτι
Ταχ. Κώδικας: 11635
Τηλέφωνο: 2107524354
Fax: 210 7564964
Ιστοσελίδα:

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕpamefagitologo pamefagitoblog