ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Altamira - Μαρούσι

Multi Ethnic - Μαρούσι
Altamira - Μαρούσι-1Altamira - Μαρούσι-2Altamira - Μαρούσι-3Altamira - Μαρούσι-4

Εστιατόριο πολυεθνικής κουζίνας στο διώροφο  αρχοντικό του Αμαρουσίου το Altamira έφερε  νέα πνοή στη γαστρονομική κουλτούρα της Αθήνας, προτείνοντας γεύσεις από όλον τον κόσμο.

Η μεξικάνικη, η ινδική, η αραβική και η ασιατική κουζίνα βρήκαν το στέκι τους στο Altamira Αμαρουσίου φέρνοντας στην Αθήνα τον γευστικό πολιτισμό των χωρών τους.

Ινδική κουζίνα  : Τα περίφημα μείγματα μπαχαρικών masalas και η παραδοσιακή τεχνική της ινδικής κουζίνας θα σας ταξιδέψουν στη μυστηριακή Ινδία. Δοκιμάστε πίτες σαμόζας, αρωματικό ρύζι μπασμάτι, κοτόπουλο ή μοσχαράκι κάρυ, κοτόπουλο ταντούρι, κάρυ με μάνγκο ή καρύδα. Συνοδέψτε το ινδικό γεύμα σας με πίτες παπαντάμ, παράθας και δροσιστικά τσάτνευς.

Μεξικάνικη κουζίνα  : με υλικά από το Μεξικό και αυθεντικές συνταγές τα restaurants Altamira φέρνουν στην Αθήνα τη μεξικάνικη κουζίνα στην πιο αυθεντική μορφή της.

 Η ποικιλία των γεύσεων καλύπτει όλες τις πλευρές της εκπληκτικής μεξικάνικης γαστρονομίας. Δοκιμάστε νάτσος, τσορίζο, κεσαντίγια, γουακαμόλε, σάλτσα ραντσέρα, τσιμιτσάνγκα, τάκος, εντσιλάδας, φαχίτας, μόλε ροχο, τσίλι κον κάρνε και πολλά άλλα μεξικάνικα πιάτα

Τα πιο αντιπροσωπευτικά πιάτα της Ασιατικής Κουζίνα. Κουζίνες της Κίνας, της Ταϊλάνδης, της Κορέας, του Βιετνάμ .

 Δοκιμάστε σπρινκ ρόλς, ντάμπλινς, κοτόπουλο με καρύδα, σπέαρ ριμπς, την περίφημη πάπια Altamira και πολλά ακόμη ασιατικά πιάτα.

Ζήστε τη μαγεία του γουόκ, το πάντρεμα γλυκού-ξινού, την αρμονία γιν-γιάνγκ στο πιάτο σας

  Η λιβανέζικη κουζίνα, μια συναρπαστική κουζίνα που συνδυάζει την ευρωπαϊκής κουζίνα με τα ανατολίτικα μπαχαρικών. Φαλάφελ, φατούς, χούμους, κίμπε, ταμπούλε, κιουνάφε, μουχαλαμπία, είναι μερικά από τα κλασικά λιβανέζικα πιάτα και γλυκά που μπορείτε να γευθείτε στα Altamira αν αναζητάτε αυθεντική λιβανέζικη κουζίνα στην Αθήνα.


Επιστροφή στην αρχή της σελίδας
Για να εισάγεται τα σχόλια σας πρέπει να είστε μέλος του Pamefagito.gr

Αν ΔΕΝ είστε εγγεγραμένοι χρήστες: Εγγραφή Εδώ

Αν είστε ήδη εγγεγραμένοι χρήστες:ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Περιφέρεια: Αττική Βόρεια
Περιοχή: Μαρούσι
Κατηγορία: Ειδικές
Κουζίνα: Multi Ethnic

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση: Περικλέους 28,Μαρούσι
Ταχ. Κώδικας: 15122
Τηλέφωνο: 210 6128841
Fax: 210 6142767
Ιστοσελίδα:
Facebook:
Youtube:
Συγκοινωνία: ΗΣΑΠ - Σταθμός Μαρούσι

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕpamefagitologo pamefagitoblog