ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

TGI Friday's-Κολωνάκι

Bar Restaurants - Κολωνάκι
TGI Friday's-Κολωνάκι-1

Τα T.G.I. Friday's bar - restaurants κατάφεραν στο χώρο της εστίασης, να γίνουν η αγαπημένη συνήθεια, εκπαιδεύοντας τους Έλληνες στη φιλοσοφία του trendy, happy & casual, τις λέξεις - κλειδιά που μας ανέδειξαν παγκοσμίως ως τα πιο hot spot restaurants της πόλης.

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ διαφόρων signature ειδών, όπως τα Potato Twisters από φρεσκοκομμένη πατάτα ή τα Loaded Potato Skins, που πρωτοεμφανίσαμε στην αγορά το 1974. Το μοναδικό Jack Daniel's® Grill, αυθεντικές γεύσεις από το Tennessee, με τη μυστική συνταγή της Jack Daniel's sauce, αποκλειστικότητα των T.G.I. Friday's.

Οι γευστικές σαλάτες, όπως η Strawberry Fields Salad με φρέσκες φράουλες ή η Barbecue Salad. Πέρα όμως από υπέροχα πιάτα στα T.G.I. Friday's μπορείτε να απολαύσετε απίθανα δροσιστικά cocktails καθώς τα Τ.G.I Friday's φημίζονται για τους bartenders τους. Υπάρχει μια ολόκληρη κουλτούρα πίσω από την τέχνη αυτή, με βάση την οποία εκπαιδεύονται οι bartenders των T.G.I. Friday's, τόσο για την παρασκευή ποικίλων και πρωτότυπων cocktails, όσο και για τα flair (κόλπα με μπουκάλια στον αέρα) και για την ικανότητά τους να δημιουργούν την πιο άνετη και φιλική ατμόσφαιρα σε όποιον επισκέπτεται ένα από τα bar των T.G.I. Friday's®.


Επιστροφή στην αρχή της σελίδας
Για να εισάγεται τα σχόλια σας πρέπει να είστε μέλος του Pamefagito.gr

Αν ΔΕΝ είστε εγγεγραμένοι χρήστες: Εγγραφή Εδώ

Αν είστε ήδη εγγεγραμένοι χρήστες:ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Περιφέρεια: Αττική Κέντρο
Περιοχή: Κολωνάκι
Κατηγορία: Εστιατόρια
Κουζίνα: Bar Restaurants

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση: Νεοφύτου Βάμβα 2, Κολωνάκι ,Κολωνάκι
Τηλέφωνο: 2107227721
Fax: Φαξ: 210 722 7773
Email:
Ιστοσελίδα:

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕpamefagitologo pamefagitoblog