ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Kitchen Bar - Χαλάνδρι

Bar Restaurants - Χαλάνδρι
Kitchen Bar - Χαλάνδρι-1Kitchen Bar - Χαλάνδρι-2Kitchen Bar - Χαλάνδρι-3Kitchen Bar - Χαλάνδρι-4Kitchen Bar - Χαλάνδρι-5Kitchen Bar - Χαλάνδρι-6Kitchen Bar - Χαλάνδρι-7Kitchen Bar - Χαλάνδρι-8Kitchen Bar - Χαλάνδρι-9Kitchen Bar - Χαλάνδρι-10Kitchen Bar - Χαλάνδρι-11Kitchen Bar - Χαλάνδρι-12Kitchen Bar - Χαλάνδρι-13Kitchen Bar - Χαλάνδρι-14Kitchen Bar - Χαλάνδρι-15Kitchen Bar - Χαλάνδρι-16

Tο Kitchen Bar στο Χαλάνδρι σας περιμένει για να ζήσετε ένα μαγευτικό γαστρονομικό ταξίδι... και όχι μόνο!

 Η είσοδος στον χώρο σας προϊδεάζει για τη διαφορετικότητα του όλου concept..., μιας και η τεράστια αυλή με τη πέργκολα θα σας δημιουργήσει κατευθείαν την αίσθηση της χαλάρωσης!

Διασχίζοντας, λοιπόν τον μεγάλο εξωτερικό χώρο που είναι περιτριγυρισμένος από καλαίσθητα φυτά μπαίνετε στον εσωτερικό χώρο όπου θα συναντήσετε τον βασικό χώρο του cocktail bar αλλά και αυτόν του  εστιατορίου.

 Συνεχίζοντας τη διαδρομή σας προς τον πάνω όροφο, θα συναντήσετε ένα ακόμη ζεστό και φιλικό χώρο, όπου μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα ή το δείπνο σας έχοντας ως θέα όλο το χώρο του εστιατόριου!

 Το ταξίδι των αισθήσεων, καταλήγει στον 3ο όροφο, όπου υπάρχει ο χώρος του bar.

 Εδώ πραγματικά θα εκστασιαστείτε, μιας και η λεπτομέρεια του χώρου και του συνολικού décor θα σας εκπλήξει ευχάριστα!

Στο κέντρο συναντάτε τη μεγάλη στρογγυλή μπάρα με τον χαρακτηριστικό θόλο της ...ενώ ο χώρος με την ιδιαίτερη κατασκευή που θυμίζει deck και από κλειστός μετατρέπεται σε ανοιχτό θα σας «αναγκάσει» να απολαύσετε ένα ποτό ή ένα cocktail...

 Συμπέρασμα;

Το γνωστό hot spot των νοτίων προαστίων σας περιμένει... και στο Χαλάνδρι! Από το πρωί με το πιο energy πρωινό ώστε η μέρα σας να αρχίσει με θετική ενέργεια! Μεσημέρι; Απόγευμα; Βράδυ; Το Kitchen bar στο Χαλάνδρι σας περιμένει για καφέ, snack, φαγητό αλλά και cocktails!

 Η κουζίνα του Kitchen Bar στηρίζεται σε minimal Ιταλικές και Μεσογειακές γεύσεις υπό την επίβλεψη του executive chef Χρήστου Τζιέρα!


Επιστροφή στην αρχή της σελίδας
Για να εισάγεται τα σχόλια σας πρέπει να είστε μέλος του Pamefagito.gr

Αν ΔΕΝ είστε εγγεγραμένοι χρήστες: Εγγραφή Εδώ

Αν είστε ήδη εγγεγραμένοι χρήστες:ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Περιφέρεια: Αττική Βόρεια
Περιοχή: Χαλάνδρι
Κατηγορία: Εστιατόρια
Κουζίνα: Bar Restaurants

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση: Κ. Βάρναλη 6,Χαλάνδρι
Διεύθυνση: 15233,Χαλάνδρι
Τηλέφωνο: 210 6892015
Email:
Ιστοσελίδα:
Facebook:
Wi Fi Spot: Hot spot Forthnet
Κήπος: Αυλή με πέργκολα

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕpamefagitologo pamefagitoblog