ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εστιατόριο Καράβι - Karavi Sofitel

Εστιατόρια - Σπάτα
Εστιατόριο Καράβι - Karavi Sofitel-1Εστιατόριο Καράβι - Karavi Sofitel-2Εστιατόριο Καράβι - Karavi Sofitel-3Εστιατόριο Καράβι - Karavi Sofitel-4

Στον όροφο 9 του ξενοδοχείου Sofitel Athens Airport βρίσκεται το gourmet εστιατόριο ΚΑΡΑΒΙ. Μέσα σε ένα τριγωνικό χώρο, δυναμικότητας έως και 70 ατόμων, με κοίλες πλευρές να θυμίζουν καράβι, φιλοξενείται γαλλική, γαστρονομική κουζίνα με μεσογειακές επιρροές, που προετοιμάζεται με δημιουργικότητα από τον έμπειρο σεφ Φάνη Στάθη. Κεντρικό σημείο του εστιατορίου είναι η show kitchen που παρασκευάζονται όλα τα πιάτα του μενού μπροστά στα μάτια των πελατών. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην δημιουργία ενός πλήρους και προσεγμένου καταλόγου κρασιών από όλο τον κόσμο. Μια επίσκεψη στο ΚΑΡΑΒΙ θα σας απογειώσει γευστικά και θα σας κάνει να ταξιδέψετε με τις live νότες του πιάνου, απολαμβάνοντας την απεριόριστη θέα.   

 Κάθε Κυριακή μπορεί κανείς να απολαύσει το πλουσιότερο Weekend Brunch Buffet της Αθήνας, όπου βρίσκεται στη διάθεση του κοινού από τις 11.00 έως τις 16.00.  Αυτός ο εκλεκτός συνδυασμός γεύσεων και αισθητικής δεν θα αφήσει κανένα επισκέπτη ασυγκίνητο. 

Τρίτη έως και Σάββατο ανοιχτά για δείπνο από τις 19.00 έως τις 24.00

Κυριακή ανοιχτά για Brunch από τις 11.00 έως τις 16.00


Επιστροφή στην αρχή της σελίδας
Για να εισάγεται τα σχόλια σας πρέπει να είστε μέλος του Pamefagito.gr

Αν ΔΕΝ είστε εγγεγραμένοι χρήστες: Εγγραφή Εδώ

Αν είστε ήδη εγγεγραμένοι χρήστες:ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Περιφέρεια: Αττική Ανατολικά
Περιοχή: Σπάτα
Κατηγορία: Εστιατόρια
Κουζίνα: Εστιατόρια

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση: Sofitel Athens Airport, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Σπάτα,Σπάτα
Ταχ. Κώδικας: 19019
Τηλέφωνο: 210-3544000
Fax: 210-3544444
Email:
Ιστοσελίδα:

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕpamefagitologo pamefagitoblog