ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Barrel haus

Beer Restaurants - Αργυρούπολη
Barrel haus-1Barrel haus-2Barrel haus-3Barrel haus-4Barrel haus-5

Η μπύρα ρέει άφθονη στο ολοκαίνουριο στέκι μας στην Αργυρούπολη, Γερουλάνου και Ελευθερίου Βενιζέλου 36. Το Beer-Restaurant Barrel Haus άνοιξε τις πόρτες αλλά και τις κάνουλες από τα βαρέλια του εδώ και περίπου ένα χρόνο. Η διακόσμηση μας που έχει ως κύριο χαρακτηριστικό το ξύλο, σίγουρα σας παραπέμπει στη Βαυαρία και το πρώτο πράγμα που θα σας έρθει στο μυαλό όταν μας επισκεφτείτε είναι η αίσθηση εντυπωσιασμού για την τεράστια μπάρα που δίνει άλλη διάσταση  στο χώρο του μαγαζιού...

Έχουμε διαλέξει για εσάς  πάνω από 80 ετικέτες μπύρας και φυσικά έχουμε δώσει μεγάλη προσοχή στα 8 βαρέλια μας. Paulaner kai Warstainer λοιπόν δεν θα μπορούσαν να λείπουν αλλά ούτε και η Urquell Pilsner,ισως η καλύτερη Pilsner που υπάρχει. Για αυτούς που θέλουν κάτι πιο ιδιαίτερο η Leffe Rossa έρχεται να τους ανταμείψει με την πλούσια γεύση της και το κεχριμπαρένιο χρώμα της… Τα σχόλια είναι περιττά τόσο για την  La trappe Quadrupel όσο και για την Guinnes που από μόνες τους έχουν φανατικό κοινό! Επειδή ξέρουμε την αγάπη όλων για τις weise μπύρες έχουμε προσθέσει πρόσφατα την διάσημη Fragiskaner.

Τέλος η Budweiser ως μια από τις καλύτερες Τσέχικες lager έρχεται να δέσει αρμονικά τις γευστικές επιλογές μας..Η καλή μπύρα βέβαια συνοδεύεται με εκλεκτά πιάτα, έτσι και εμείς βασιζόμενοι στη εμπειρία χρόνων και στο μεράκι μας ετοιμάζουμε για εσάς αυθεντικό Γερμανικό κότσι, παραδοσιακή Βαυαρέζικη πατατοσαλάτα, Frikadellen, Braten, ποικιλίες αλλαντικών, λουκάνικων και τυριών, ενώ αν επιθυμείτε κάτι πιο... εξεζητημένο, υπάρχει το χοιρινό σπαθάτο με πιπεριές και κρεμμύδια που αργοψηνεται στο φούρνο για πάνω από 3 ώρες. Η μουσική του Barrel Haus βασίζεται σε blues ακούσματα με πινελιές από jazz, soul και φυσικά Rock κομμάτια..Κρατήσεις μπορείτε να κάνετε στο 2109606060.

 Tip….Η μουσική του Barrel Haus..

Η αγάπη μας για την rock ,την soul ,την jazz και η αδυναμία μας για τις blues νότες μας έχει οδηγήσει στο να προσέξουμε ιδιαίτερα αυτό το κομμάτι του μαγαζιού. Έχουμε  λοιπόν καταφέρει να επιλέξουμε σε μεγάλο βαθμό ότι καλύτερο υπάρχει πάνω σε όλα αυτά τα ακούσματα δίνοντας έτσι την ευκαιρία  καθημερινά σε όλους να γνωρίσουν την συλλογή μας.


Επιστροφή στην αρχή της σελίδας
Για να εισάγεται τα σχόλια σας πρέπει να είστε μέλος του Pamefagito.gr

Αν ΔΕΝ είστε εγγεγραμένοι χρήστες: Εγγραφή Εδώ

Αν είστε ήδη εγγεγραμένοι χρήστες:ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Περιφέρεια: Αττική Νότια
Περιοχή: Αργυρούπολη
Κατηγορία: Εστιατόρια
Κουζίνα: Beer Restaurants

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση: Λ. Γερουλάνου & Ελ. Βενιζέλου 36, Αργυρούπολη,Αργυρούπολη
Ταχ. Κώδικας: 16452
Τηλέφωνο: 2109606060
Email:
Facebook:

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕpamefagitologo pamefagitoblog