ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Kitchen Bar - Μαρίνα Ζέας

Bar Restaurants - Πειραιάς
Kitchen Bar - Μαρίνα Ζέας-1Kitchen Bar - Μαρίνα Ζέας-2Kitchen Bar - Μαρίνα Ζέας-3Kitchen Bar - Μαρίνα Ζέας-4Kitchen Bar - Μαρίνα Ζέας-5Kitchen Bar - Μαρίνα Ζέας-6Kitchen Bar - Μαρίνα Ζέας-7Kitchen Bar - Μαρίνα Ζέας-8Kitchen Bar - Μαρίνα Ζέας-9Kitchen Bar - Μαρίνα Ζέας-10Kitchen Bar - Μαρίνα Ζέας-11Kitchen Bar - Μαρίνα Ζέας-12Kitchen Bar - Μαρίνα Ζέας-13Kitchen Bar - Μαρίνα Ζέας-14Kitchen Bar - Μαρίνα Ζέας-15Kitchen Bar - Μαρίνα Ζέας-16Kitchen Bar - Μαρίνα Ζέας-17Kitchen Bar - Μαρίνα Ζέας-18

 

Το Kitchen Bar, ήρθε και έδεσε... στη Μαρίνα Ζέας, στο Πειραιά! 

To Kitchen Barαγκυροβόλησε… μέσα στη Μαρίνα της Ζέας, στο Πειραιά, ανοίγοντας τις πόρτες  …και την κουζίνα του, σε όλους εσάς που το αγαπάτε για τις γεύσεις του και το ζεστό περιβάλλον του.

Το μαγευτικό ταξίδι ξεκινάει από το ισόγειο που είναι ο χώρος της γευστικής νοστιμιάς… με την κουζίνα τοποθετημένη στο κέντρο, σε κοινή θέα, για να βλέπετε την ιεροτελεστία της προετοιμασίας του κάθε πιάτου αλλά και για να είσαστε σίγουροι για την φρεσκάδα των υλικών! Το καλαίσθητο περιβάλλον συμπληρώνεται από τις χαριτωμένες διακοσμητικές επεμβάσεις, όπως, λόγου χάριν, η φωτισμένη συλλογή κρασιών η οποία ενσωματώνεται στη σκάλα που οδηγεί στο δεύτερο όροφο ή τις ριγέ κολόνες σε αποχρώσεις του καφέ ή τις τεράστιες κατακόκκινες γλάστρες με τα φυτά!

Ανεβαίνοντας στον όροφο ανεβαίνει και η διάθεση!

Εδώ το Kitchen bar τιμά το δεύτερο μέρος του ονόματος του, το Bar δηλαδή - χωρίς να αποκλείεται το Kitchen, αφού τα απολαυστικά finger food θα σας αναγκάσουν να χαλάσετε πάλι τη δίαιτα σας…

Η μουσική θα σας ταξιδέψει και θα σας φτιάξει τη διάθεση … ειδικά μετά τις 8 το βράδυ με soul, funky, jazzy αλλά και πιο rock και beat ακούσματα!

Στο σύνολο του χώρου δένει απίστευτα το ζεστό και φιλικό bar, στο κέντρο,  με την μαγευτική θέα της Μαρίνας Ζέας όπου δεσπόζει το γνωστό ιστιοπλοϊκό σκάφος «Αετός»!

Για πιο prive καταστάσεις, μη διστάσετε να προχωρήσετε στα ενδότερα του Bar όπου σας υποδέχεται το καταπληκτικό τζάκι… για ποτό, ατμόσφαιρα και …εξομολογήσεις μέχρι αργά.

Το Kitchen bar, στη Μαρίνα Ζέας, σας κλείνει το μάτι… με υπονοούμενο, αφού τελικά αποτελεί μία από τις πιο πλήρεις προτάσεις εξόδου είτε για φαγητό είτε για ποτό... Δοκιμάστε το!

Οι ώρες λειτουργίας, στη διάθεση σας! Πρωί – πρωί σας ξυπνάει με το πιο energy πρωινό, ξεκινώντας τη μέρα σας με θετική ενέργεια. Μεσημέρι; Απόγευμα; Βράδυ; H κουζίνα του Kitchen bar, στη Μαρίνα Ζέας είναι πάντα ανοιχτή σε εσάς αλλά και στις γευστικές μεσογειακές και ιταλικές προκλήσεις δια χειρός... Χρήστου Τζιέρα, που επιμελείται το menu!

Και όχι μόνο. Στο Kitchen bar, στη Μαρίνα Ζέας μπορείτε να απολαύσετε τη μεγαλύτερη συλλογή καφέ, τσάι και ροφημάτων.

Έτσι κάθε επίσκεψη σας στο Kitchen bar, στη Μαρίνα Ζέας θα είναι… μια νέα απολαυστική εμπειρία! 


Επιστροφή στην αρχή της σελίδας
Για να εισάγεται τα σχόλια σας πρέπει να είστε μέλος του Pamefagito.gr

Αν ΔΕΝ είστε εγγεγραμένοι χρήστες: Εγγραφή Εδώ

Αν είστε ήδη εγγεγραμένοι χρήστες:ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Περιφέρεια: Αττική Νότια
Περιοχή: Πειραιάς
Κατηγορία: Εστιατόρια
Κουζίνα: Bar Restaurants

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση: Μαρίνα Ζέας,Πειραιάς
Ταχ. Κώδικας: 18536
Τηλέφωνο: 210 4522338
Fax: 210 4893209
Email:
Ιστοσελίδα:
Facebook:
Wi Fi Spot: Hot spot Forthnet
Θέα: Μαρίνα Ζέας , Σαρωνικός
Τζάκι: ΝΑΙ
Είδος Μουσικής: soul, funky, jazzy, rock και beat
Ιδιαίτερες Υπηρεσίες: Open Kitchen

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕpamefagitologo pamefagitoblog