ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Baraonda

Bar Restaurants - Αμπελόκηποι
Baraonda-1Baraonda-2Baraonda-3Baraonda-4

Πολυτελέστατος χώρος για υπέροχες βραδιές, ο προορισμός για fine dining & clubbing, στο κέντρο της πόλης.  Τα εδέσματα εκλεκτά με συνταγές επιλεγμένες για να εντυπωσιάσουν και να ευχαριστήσουν.

Hype μουσικά ακούσματα και chic cocktails, συνοδεύουν κάθε νύχτα μετατρέποντας τη σ' ένα απίθανο πάρτυ με καλεσμένους κάθε βράδυ προσωπικότητες απο τον επιχειρηματικό καλλιτεχνικό τομέα, καθώς και την κοσμική Αθήνα και όλα αυτά συνδυάζοντας γευστικές επιλογές με εκπληκτικούς συνδυασμούς. 

Το BARAONDA λειτουργεί καθημερινά από τις 21:00

 

Το BARAONDA επιστρέφει για τους χειμερινούς μήνες στην ιδιαίτερη νέο-μπαρόκ αισθητική που το διακρίνει και το κάνει τόσο ξεχωριστό. Η posh πολυτέλεια και το Service υψηλών προδιαγραφών συμπληρώνουν το πολυτελές σκηνικό και υπόσχονται μαγευτικές βραδιές.  Το γαστριμαργικό ταξίδι εμπλουτίζεται φέτος με γευστικές sushi προτάσεις, που αναμένεται να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Για όσους πάλι προτιμούν τη μοντέρνα μεσογειακή κουζίνα, το μενού που έχει επιμεληθεί ο  βραβευμένος chef Μιχάλης Ντουνέτας θα αφήσει και πάλι τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

 

 

 

 


Επιστροφή στην αρχή της σελίδας
Για να εισάγεται τα σχόλια σας πρέπει να είστε μέλος του Pamefagito.gr

Αν ΔΕΝ είστε εγγεγραμένοι χρήστες: Εγγραφή Εδώ

Αν είστε ήδη εγγεγραμένοι χρήστες:ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Περιφέρεια: Αττική Κέντρο
Περιοχή: Αμπελόκηποι
Κατηγορία: Εστιατόρια
Κουζίνα: Bar Restaurants

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση: Τσοχα 43,Αμπελόκηποι
Τηλέφωνο: 2106444308 (restaurant)-210 6458406 (club)
Fax: 2106441778
Email:
Ιστοσελίδα:

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕpamefagitologo pamefagitoblog