ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Botrini's Restaurant

Μεσογειακή κουζίνα - Χαλάνδρι
Botrini's Restaurant-1Botrini's Restaurant-2Botrini's Restaurant-3Botrini's Restaurant-4Botrini's Restaurant-5Botrini's Restaurant-6Botrini's Restaurant-7Botrini's Restaurant-8Botrini's Restaurant-9Botrini's Restaurant-10Botrini's Restaurant-11

 

Το Botrini’s restaurant, το βραβευμένο με 2 Χρυσούς Σκούφους εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Αθήνα, γιορτάζοντας την φετινή του διάκριση, σας προτείνει ξεχωριστές gourmet γεύσεις . Επιλέξτε τον καταπράσινο κήπο της παλιάς μονοκατοικίας στο Χαλάνδρι και γευτείτε τις προτάσεις ενός ευέλικτου και οικονομικού καταλόγου, που επιτρέπει να δοκιμάσετε τις διαφορετικές εκφράσεις της κουζίνας του Έκτορα Μποτρίνι, επιλέγοντας ελεύθερα ανάλογα με τη διάθεση σας τα πιάτα του menu ΒΟΕ .

Το Botrini's restaurant αποτελεί την απόλυτη πραγματοποίηση ενός ονείρου του Έκτορα Μποτρίνι… ενός ονείρου που ήταν αρκετά σύνθετο, μιας και πάντα πίστευε πως μια από τις γνήσιες χαρές της ζωής είναι το μοίρασμα του φαγητού σε κοινό τραπέζι με φίλους και αγαπημένους. 

Η επιβεβαίωση του ονείρου ήρθε με τη δημιουργία ενός προσιτού εστιατορίου, που έφερε τη γαστρονομία πιο κοντά στον Αθηναϊκό κόσμο, με σεβασμό στην εποχικότητα, στην ποιότητα και στην εντοπιότητα των υλικών...  


Το Botrini's restaurant βρίσκεται στο Χαλάνδρι σε μια όμορφη μονοκατοικία η οποία περιβάλλεται από έναν ωραίο, καταπράσινο κήπο.
Ο εσωτερικός του χώρος περιλαμβάνει διαφορετικά επίπεδα δίνοντας στον επισκέπτη είτε την οπτική γωνία της αυλής και του κήπου είτε αυτή της κουζίνας με πρώτο πλάνο την πλήρη διαδικασία παρασκευής της γαστρονομικής πανδαισίας του Έκτορα Μποτρίνι…
Το όλο σύνολο συμπληρώνεται ή καλύτερα περικλείεται, από τον εξωτερική αυλή με τον καταπράσινο κήπο που φαντάζει σαν όαση τις ζεστές νύκτες του καλοκαιριού.

Το κύριο χαρακτηριστικό όλων των χώρων του Botrini’s restaurant είναι η minimal αισθητική, η άνεση και η διακριτική πολυτέλεια!
Το βασικό concept του menu στηρίζεται σε έναν συνδυασμό από πιάτα «υπογραφή» του Έκτορα Μποτρίνι με άλλα απλούστερα, έτσι ώστε το κοινό να «εκπαιδευτεί» αλλά και να ταξιδέψει γαστρονομικά με αρκετά χαμηλές τιμές!
 
Το menu του Botrini’s restaurant είναι αρκετά ευέλικτο, επιτρέποντας στον καθένα να επιλέξει ελεύθερα ανάλογα με τη διάθεση αλλά και την οικονομική του δυνατότητα, είτε από τα a la carte πιάτα είτε από τις προτάσεις του boe menu (40 € ανά άτομο με ορεκτικό-κυρίως-γλυκό & κρασί!) ή ακόμη και από το μεγαλύτερο degustation menu.

Το Botrini’s restaurant κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του βραβεύτηκε με χρυσό σκούφο (Απρίλιος 2012), αποτελώντας ένα εστιατόριο επίκαιρο & μοντέρνο με εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής με τα πιάτα του να διαθέτουν έμπνευση, παιχνιδιάρικη διάθεση, ανατροπές αλλά ταυτόχρονα να υπογραμμίζουν την υψηλή τεχνική του δημιουργού τους.


Επιστροφή στην αρχή της σελίδας
Για να εισάγεται τα σχόλια σας πρέπει να είστε μέλος του Pamefagito.gr

Αν ΔΕΝ είστε εγγεγραμένοι χρήστες: Εγγραφή Εδώ

Αν είστε ήδη εγγεγραμένοι χρήστες:ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Περιφέρεια: Αττική Βόρεια
Περιοχή: Χαλάνδρι

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση: Βασιλέως Γεωργίου Β' 24β,Χαλάνδρι
Ταχ. Κώδικας: 15233
Τηλέφωνο: 210 6857 324
Τηλέφωνο: 210 6857 323
Fax: 210 6857 322
Email:
Email:
Ιστοσελίδα:
Facebook:
Twitter:
Ώρες Λειτουργίας: Τρίτη-Σάββατο 19:30 – 24:00 - Κυριακή 13:00 – 17:00
Κήπος: ΝΑΙ
Διακρίσεις-Βραβεία: Χρυσός Σκούφος 2012
Τιμή κατ'άτομο: 30 - 50 ευρώ

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕpamefagitologo pamefagitoblog