ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Fuga Restaurant

Μεσογειακή κουζίνα - ΑθήναΟι συνήθειες του εξωτερικού με τα κομψά εστιατόρια σε καλλιτεχνικούς χώρους, να λειτουργούν και για κοινό εκτός των παραστάσεων, αποκτά σάρκα και οστά στην Αθήνα με την έναρξη της λειτουργίας του εστιατορίου Fuga στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η φιλοσοφία της κουζίνας του Fuga βασίζεται στην  επιστροφή στην απλότητα με αγαπημένες  ιταλικές και μεσογειακές γεύσεις και έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών.

 

Ήταν κάτι που έλειπε από την Αθήνα, ένας χώρος καλλιτεχνικός που να είναι ανοικτός και προσβάσιμος όλες τις ώρες και σε κοινό εκτός των παραστάσεων. 
Η χωριστή είσοδος στην οδό Κόκκαλη 1, αλλά και μέσω του χώρου του parking που με σήμανση σε οδηγεί απευθείας από το ασανσέρ στο εστιατόριο, δίνουν μεγαλύτερη άνεση στο να το απολαμβάνεις ανεξαρτήτως των παραστάσεων. 
Το Fuga είναι πολύ στιλάτο αλλά καθόλου βαρύ εστιατόριο με cosy και intimate ατμόσφαιρα. To μοντέρνο design με arty πινελιές και οι λιτές γραμμές του εσωτερικού χώρου σε γήινους τόνους και ξύλο. με την υπογραφή του Άγγελου Αγγελόπουλου, δημιουργούν νεοϋρκέζικη, κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα και συνθέτουν τον πιο εντυπωσιακό χώρο. Το εστιατόριο βρίσκεται ψηλά και από την τεράστια τζαμαρία  που δεσπόζει στο χώρο, έχει θέα σε όλη την Αθήνα και τον κήπο του Μεγάρου. 

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας
Για να εισάγεται τα σχόλια σας πρέπει να είστε μέλος του Pamefagito.gr

Αν ΔΕΝ είστε εγγεγραμένοι χρήστες: Εγγραφή Εδώ

Αν είστε ήδη εγγεγραμένοι χρήστες:ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Περιφέρεια: Αττική Κέντρο
Περιοχή: Αθήνα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση: Κόκκαλη 1,Αθήνα
Ταχ. Κώδικας: 11521
Τηλέφωνο: 210 7242 979
Συγκοινωνία: Μετρό - Σταθμός Μέγαρο μουσικής
Ώρες Λειτουργίας: Δευτ - Κυρ. 11:00 πμ - 0:30 After Concert έως 01:00

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕpamefagitologo pamefagitoblog