ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σπονδή

Γαλλική κουζίνα - Παγκράτι
Σπονδή-1Σπονδή-2Σπονδή-3Σπονδή-4Σπονδή-5

Η Σπονδή δημιουργήθηκε από τον Απόστολο Τραστέλλη (γνωστό μας απο το Top Chef), το 1996 και βρίσκεται στο Παγκράτι, σε μια ιστορική συνοικία στο κέντρο της Αθήνας πίσω από το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Η Σπονδή για έντεκα συνεχόμενα χρόνια (2001-2011) βραβεύεται ως το Καλύτερο Εστιατόριο Της Ελλάδας (Χρυσοί Σκούφοι).

Στα μενού χρησιμοποιούνται  τα πιο φρέσκα προϊόντα και τα μενού αλλάζουν ανάλογα την εποχή ακολουθώντας τα προϊόντα στην εποχή τους καθώς και την δημιουργικότητα του βραβευμένου σεφ Arnaud Bignon, ο οποίος εκπαιδευμένος στις κουζινες του Drouant, του Alain Ducasse στο Restaurant at Poincarre και του ξενοδοχείου Bristol στο Παρίσι, ακροβατεί ανάμεσα στην παράδοση και το ταλέντο, στη κλασική και στην μοντέρνα γαλλική κουζίνα.

Με την παρουσίαση των πιάτων του του ικανοποιεί την όραση και με τα φίνα αρώματα με μια δόση εξωτισμού την γεύση

Τα σκεύη και οι πορσελάνες είναι από τους μεγαλύτερους Γαλλικούς Οίκους.


Επιστροφή στην αρχή της σελίδας
Για να εισάγεται τα σχόλια σας πρέπει να είστε μέλος του Pamefagito.gr

Αν ΔΕΝ είστε εγγεγραμένοι χρήστες: Εγγραφή Εδώ

Αν είστε ήδη εγγεγραμένοι χρήστες:



ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Περιφέρεια: Αττική Κέντρο
Περιοχή: Παγκράτι

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση: Πύρρωνος 5,Παγκράτι
Ταχ. Κώδικας: 11636
Τηλέφωνο: 210-7564021
Fax: 210-7520658
Email:
Ιστοσελίδα:
Facebook:
Parking: ΝΑΙ
Ώρες Λειτουργίας: καθημερινά από τις 20:00 έως τις 24:00
Κατάταξη Ποιότητας: 2 Αστέρια Michelen
Κατάταξη Ποιότητας: 61η θέση στα 100 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου
Διακρίσεις-Βραβεία: Μέλος της αλυσίδας Relais Chateaux
Διακρίσεις-Βραβεία: Χρυσοί Σκούφοι 8 χρόνια
Ιδιαίτερες Υπηρεσίες: Το δείπνο σερβίρεται στις δύο βεράντες του εστιατορίου από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο
Ιδιαίτερες Υπηρεσίες: Συντηρητής πούρων, χώρος καπνιστών
Ιδιαίτερες Υπηρεσίες: Επισκέψιμη κάβα
Τιμή κατ'άτομο: 80 - 100 ευρώ

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ



pamefagitologo pamefagitoblog