Μίλτος Καρούμπας

Αττική - Αθήνα
Μίλτος Καρούμπας-1Μίλτος Καρούμπας-2Μίλτος Καρούμπας-3Μίλτος Καρούμπας-4Μίλτος Καρούμπας-5Μίλτος Καρούμπας-6Μίλτος Καρούμπας-7Μίλτος Καρούμπας-8Μίλτος Καρούμπας-9Μίλτος Καρούμπας-10Μίλτος Καρούμπας-11Μίλτος Καρούμπας-12Μίλτος Καρούμπας-13Μίλτος Καρούμπας-14Μίλτος Καρούμπας-15Μίλτος Καρούμπας-16Μίλτος Καρούμπας-17Μίλτος Καρούμπας-18Μίλτος Καρούμπας-19

Βιογραφικό - Μίλτος Καρούμπας

 Γεννήθηκα στην Αθήνα  το 1959 και μεγάλωσα στο Καλαμάκι,

Την μαγειρική τέχνη την συνάντησα και την αγάπησα  πολύ νωρίς .  Με κατέκτησε απο την πρώτη στιγμή  και σε αυτό βοήθησαν οι πρώτοι μου σέφ που με δίδαξαν. Από  αυτούς ξεχωρίζω τους  Βαγγέλη  Κυριαζή ,  Μιχάλη Αναστασάκη, Βασίλη Δεσύπρη , Σταύρο και Χρήστο Χαψά , Νίκο Χειμωνίτη και τον αδελφό μου Μανώλη Καρούμπα  που ήταν και ο άνθρωπος που με  μύησε στον κόσμο της γαστρονομίας .

Τη μαγειρική τέχνη τη σπούδασα στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων και στη συνέχεια στην ελβετική σχολή Centre International de Glion, ενώ εξειδικεύτηκα στον τομέα της μαζικής εστίασης στην Σχολή Montana.

 Μετά το τέλος των σπουδών του είχα την ευκαιρία να συνεργασθώ με μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και εταιρίες catering όπως : Noga Hilton Geneva, Marriott de Montis, Lagonissi Hotel, Gate Gourmet Zurich, Swissair Catering Zurich, Papadakos Catering, Everest Group of Companies and Olympic Catering.

 Η  αγαπημένη μου κουζίνα  είναι η Ελληνική   που συνδυάζει στοιχεία από διάφορες  περιοχές  και πολιτισμούς ,  με τις αξεπέραστες γεύσεις της να έχει πολλούς φίλους σε όλα τα  πέρατα της γης.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ως λάτρης της  Ελληνικής γαστρονομίας προσπαθώ  να την διαδώσω και να την προβάλλω  με κάθε τρόπο και σε κάθε μου επαφή με ανθρώπους της διεθνούς γαστρονομίας.Επιστροφή στην αρχή της σελίδας
Για να εισάγεται τα σχόλια σας πρέπει να είστε μέλος του Pamefagito.gr

Αν ΔΕΝ είστε εγγεγραμένοι χρήστες: Εγγραφή Εδώ

Αν είστε ήδη εγγεγραμένοι χρήστες:ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Περιφέρεια: Αττική Κέντρο
Περιοχή: Αθήνα
Κατηγορία: Chefs
Κουζίνα: Αττική

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Συνταγές:
Τηλέφωνο: 210 3541730
Fax: 210 3541584
Email:
Email:
Ιστοσελίδα:

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕpamefagitologo pamefagitoblog