ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Pasional

Αργεντίνικη κουζίνα - Φιλοθέη
Pasional-1Pasional-2Pasional-3

Γνήσιο αργεντίνικο φαγητό και διάθεση, με ζωντανή μουσική καθημερινά!

Έχοντας σεβαστεί την ιστορία της Αργεντινής και την κουζίνα της, το γνωστό Αργεντίνικο εστιατόριο PASIONAL για  αξέχαστες βραδιές, αργεντίνικου πάθους....
Το PASIONAL έχει αναδυθεί αρκετά χρόνια τώρα στην γαστρονομία της Αθήνας προσφέροντας μαγικές Αργεντίνικες βραδιές με Live Band, Live Tango & Latin και αυθεντικά Αργεντίνικα πιάτα.
Σ' έναν χώρο με αριστοκρατική φινέτσα, στην Φιλοθέη, όπου κυριαρχεί το κόκκινο του πάθους και ο απαλός φωτισμός και με διακριτική πολυτέλεια που αναδεικνύει το ερωτικό ταμπεραμέντο της Λατινικής Αμερικής, το PASIONAL φέρνει όλη την Αργεντινή στο πιάτο σας!
Το διακριτικά επιτηδευμένο σέρβις, τα άριστα σε ποιότητα υλικά και η εξαιρετική Αργεντίνικη κάβα κερδίζουν τις εντυπώσεις και αιχμαλωτίζουν όλους από την πρώτη επίσκεψη.
Ανοιχτά από Τρίτη μέχρι και Σάββατο, από τις 6:00μμ. Live Band με τραγουδίστρια από το Μεξικό και Live Tango και Latin με ζευγάρι επαγγελματιών που αφήνει τον Αργεντίνικο αέρα σε κάθε στροφή και χαρίζουν την μοναδική αίσθηση ελευθερίας και ερωτισμού.


Επιστροφή στην αρχή της σελίδας
Για να εισάγεται τα σχόλια σας πρέπει να είστε μέλος του Pamefagito.gr

Αν ΔΕΝ είστε εγγεγραμένοι χρήστες: Εγγραφή Εδώ

Αν είστε ήδη εγγεγραμένοι χρήστες:ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Περιφέρεια: Αττική Βόρεια
Περιοχή: Φιλοθέη

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση: Καποδιστρίου 64,Φιλοθέη
Ταχ. Κώδικας: 14235
Τηλέφωνο: 210 6800 200
Email:
Ιστοσελίδα:
Facebook:

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕpamefagitologo pamefagitoblog