ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ

Γιορτή

Σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο γεμάτο χρώματα και αναμνήσεις, δίπλα στο Βοτανικό Κήπο, σας υποδεχόμαστε απ

Όροι Χρήσης

Όροι χρήσης του διαδικτυακού καταλόγου pamefagito.gr

Το pamefagito.gr είναι ένας διαδικτυακός κατάλογος συνοπτικής παρουσίασης και φιλοξενίας χώρων εστίασης, σε όλες τους τις μορφές. Παραθέτονται οι όροι και οι προϋποθέσεις που θα εφαρμόζονται για την χρήση του pamefagito.gr ο οποίος έχει την ηλεκτρονική διεύθυνση www.pamefagito.gr Με τη χρήση της ιστοσελίδας pamefagito.gr από τους χρήστες, παραχωρείται αυτόματα η συγκατάθεσή τους στους όρους και τις προϋποθέσεις που παραθέτονται παρακάτω. Σε περίπτωση διαφωνίας τους χρήστη με τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας, τότε οφείλει να διακόψει κάθε χρήση της ιστοσελίδας αυτής.

Ευθύνη του Χρήστη Οι επισκέπτες και χρήστες του καταλόγου οφείλουν να αποδεχτούν ότι δεν επιτρέπεται η χρήση του διαδικτυακού καταλόγου pamefagito.gr για τα κάτωθι:

1. Δημοσίευση, αποστολή με e-mail, μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε παράνομου, βλαβερού, απειλητικού, προσβλητικού, ενοχλητικού, συκοφαντικού, δυσφημιστικού, χυδαίου, άσεμνου, λιβελογραφικού περιεχομένου ή περιεχομένου που αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου προσώπου, δείχνει εμπάθεια ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις.

2. Πρόκληση βλαβών σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο.

3. Δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο δεν έχετε δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας).

4. Δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή άλλους τρόπους και μετάδοση τους, οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων.

5. Δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών.

6. Ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων.

7. Παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο.

8. Συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

 

Ασφάλεια

To pamefagito.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα που χρειάζονται, με τις πλέον σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλειά των δεδομένων στοιχείων, αναγνωρίζοντας πόσο σημαντικό και σοβαρό είναι το θέμα της ασφάλειας των Προσωπικών Δεδομένων καθώς και πάσης φύσης ηλεκτρονικών συναλλαγών. Καλύπτονται με απόλυτη ασφάλεια όλοι οι κωδικοί πρόσβασης (username & password) και διασφαλίζεται το απόρρητο των συναλλαγών.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι η επίσημη καταχώρηση του καταλόγου pamefagito.gr στο διαδίκτυο. Ότι αναφέρεται στην ιστοσελίδα αυτή, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία του pamefagito.gr και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων, εκτός περιπτώσεων που το υλικό, μας έχει παραχωρηθεί με την συγκατάθεση των επιχειρηματιών, οπότε στην περίπτωση αυτή ο κατάλογος pamefagito.gr δε φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Ο διαδικτυακός κατάλογος pamefagito.gr είναι ένα μέσο προβολής κατηγοριοποιημένων πληροφοριών της κάθε αναφερόμενης επιχείρησης, οι οποίες κι έχουν συναινέσει για την παρουσίαση του υλικού που τους αφορά καθ' όλη τη διάρκεια της δωρεάν έκδοσης του καταλόγου.

Το pamefagito.gr δε δύναται να είναι υπεύθυνο για θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας των περιγραφών μιας και είναι αδύνατος ο έλεγχος της πηγής των πληροφοριών. Σε περίπτωση αμφισβήτησης της πνευματικής ιδιοκτησίας των κειμένων από τρίτο πρόσωπο, το pamefagito.gr το καλεί να ενημερώσει άμεσα εγγράφως το pamefagito.gr ώστε να προβεί σε άμεση διερεύνηση της υπόθεσης και εντός 5 εργάσιμων ημερών να προβεί στην αφαίρεση του υλικού, εφόσον το αίτημα θεωρηθεί βάσιμο. Αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του pamefagito.gr ή οποιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το pamefagito.gr ή τρίτα μέρη του και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα του pamefagito.gr ή τρίτων μερών του προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

 

Μέλος του pamefagito.gr - χρήση εκπτωτικής κάρτας

Στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας, επιλέγετε την εντολή «Εκπτωτική κάρτα» και μεταφέρεστε στην σελίδα εγγραφής και αίτησης για την απόκτηση της εκπτωτικής κάρτας pamefagito.gr . Σας καταχωρούνται οι κωδικοί πρόσβασης που απαιτούνται για την καταχώρηση των στοιχείων σας και την επιβεβαίωση της εγγραφής σας, ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε την εκπτωτική κάρτα pamefagito.gr.

Με την εκπτωτική κάρτα του pamefagito.gr, σας επιτρέπετε η είσοδος σε εστιατόρια που έχουν αποδεχθεί τους όρους χρήσης της εκπτωτικής κάρτας pamefagito.gr, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε προσφορές και εκπτώσεις του συγκεκριμένου χώρου εστίασης κατ' αποκλειστικά του καταλόγου pamefagito.gr.

Επικοινωνία Με την είσοδό σας στην «Επικοινωνία», έχετε άμεσα τη δυνατότητα επικοινωνίας μέσω ερώτησης ή σχόλιού σας, τα οποία θα εξετασθούν και θα απαντηθούν με κατά σειρά προτεραιότητας των εισερχομένων μηνυμάτων.

Όροι της σύμβασης Ο διαδικτυακός κατάλογος pamefagito.gr διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης ή ανανέωσης των όρων και των προϋποθέσεων χρήσης, όταν το κρίνει αναγκαίο έχοντας την υποχρέωση ενημέρωσης των χρηστών μέσω της ιστοσελίδας.

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη των υπηρεσιών του pamefagito.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Internet όσο και του υπάρχοντος πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση το pamefagito.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του pamefagito.gr

Προσωπικά δεδομένα Ο κάθε χρήστης μπορεί να περιηγηθεί στο κατάλογο pamefagito.gr χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Προσωπικά δεδομένα θα ζητηθούν μόνο όταν προχωρήσετε σε εγγραφή για την απόκτηση της εκπτωτικής κάρτας pamefagito.gr. Όπως έχουμε προαναφέρει, τo pamefagito.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα που χρειάζονται, με τις πλέον σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλειά των δεδομένων στοιχείων, αναγνωρίζοντας πόσο σημαντικό και σοβαρό είναι το θέμα της ασφάλειας των Προσωπικών Δεδομένων καθώς και πάσης φύσης ηλεκτρονικών συναλλαγών. Καλύπτονται με απόλυτη ασφάλεια όλοι οι κωδικοί πρόσβασης (username & password) και διασφαλίζεται το απόρρητο των συναλλαγών. Το pamefagito.gr διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία τα οποία έχουν αποσταλεί από τον χρήστη, αποκλειστικά για τις υπηρεσίες του pamefagito.gr. Ο χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα για τυχόν αλλαγές των προσωπικών του στοιχείων ή διαγραφή τους.

Σύνδεσμοι Το pamefagito.gr μπορεί να περιλαμβάνει links ("δεσμούς") προς άλλα websites τα οποία και δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το pamefagito.gr για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων τους οποίους αυτοί ακολουθούν.

IP Διευθύνσεις και στατιστικά στοιχεία H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ έχει πρόσβαση στο Internet και στη συνέχεια στο pamefagito.gr, αξιοποιείται αποκλειστικά για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων και την ασφάλεια της πρόσβασης σας.

 

Γενικοί όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων

Το pamefagito.gr διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία τα οποία έχουν αποσταλεί από τον χρήστη, αποκλειστικά για τις υπηρεσίες του pamefagito.gr. Ο χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα για τυχόν αλλαγές των προσωπικών του στοιχείων ή διαγραφή τους.

Το pamefagito.gr διαφυλάσσει τη μυστικότητα των προσωπικών σας στοιχείων και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε και για κανένα λόγο, εκτός της εξαίρεσης σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές αυτών κατόπιν νομίμου αιτήματός τους (διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά). Ο χρήστης έχει τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997 μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών.pamefagitologo pamefagitoblog